Få solbriller med UV beskyttelse hos Haslund Optik i Arden

Når solen titter frem, er det tid til at finde solbrillerne frem. Det er dog ikke kun nødvendigt med solbriller, fordi de skygger for solen, men også fordi de beskytter øjnene mod UV stråler. Der er derfor enormt vigtigt, at du altid har solbriller på, når du sidder uden for og solen står højt, da dine øjne ellers kan ende med at tage skade. Det er akkurat lige så vigtigt, som når du tager solcreme på for at beskytte huden. Derfor er det altså en god idé at komme på jagt efter et par solbriller med UV beskyttelse, hvis du ikke allerede har et par.

Du kan vælge blandt en række forskellige solbriller hos Haslund Optik. Vi har en butik i Arden, hvor du har mulighed for at komme ind og se og prøve vores store udvalg. På den måde kan du vurdere om, de sidder godt og passer til dit ansigt. Har du nogle spørgsmål, er der også altid en dygtig medarbejder i butikken, som kan hjælpe dig.

Derfor er UV stråler farlige

Solen udsender mere end en type af stråler, men særligt UV stråler kan være skadelige. Her kan du se et overblik over de forskellige stråler, og hvad der adskiller dem fra hinanden.

  • UV stråler: UV stråler er anderledes fra de andre, fordi denne type hverken kan ses eller føles. Det er med til at gøre os mere uforsigtige, fordi vi aldrig rigtig kan vurdere, hvornår vi har fået for ”meget”. Strålerne har en bølgelængde på 200-400 nm.
  • Synligt lys: Synligt lys er de stråler fra solen, som vi ser som sollys. De har en bølgelængde på 400-750 nm.
  • Infrarød stråling: Disse stråler kommer fra solen, og er det vi føler som varme. De har en bølgelængde på 750+ nm.

www.beskytdineøjnemodsolen.nu