Find de perfekte solbriller til sport hos Haslund Optik i Arden

Hvis du dyrker meget udendørs sport, kan det være en stor fordel at anskaffe et par solbriller beregnet til sport. Hvis du blot bruger helt almindelige solbriller, kan de let falde af og gå i stykker, når du er meget aktiv. Det er derfor en god idé at finde nogle solbriller, som er særligt egnede til netop den sportsgren, du dyrker.

Hos Haslund Optik har vi et stort udvalg inden for solbriller til sport, og vi hjælper dig gerne med at finde det rette par til dig. Du kan altid besøge vores butik i Arden, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Forskellige typer af solbriller til sport

Alle sportsgrene er ikke ens, og derfor kan der også være forskellige krav, som gør sig gældende i forhold til solbrillebehov. Her er nogle forslag til forskellige sportsgrene og passende solbriller.

  • Løb: Hvis du løber meget uden for, bør du finde et par solbriller, som sidder tæt, så de ikke falder af. De skal dog ikke sidde så tæt, at de dugger til, så du intet kan se.
  • Vandsport: Hvis du dyrker meget vandsport, er det oplagt med solbriller, der har polaroidglas. På den måde bliver du ikke generet af de refleksioner, solen skaber i vandet.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE