Få solbriller med styrke hos Haslund Optik i Arden

Hvis du til dagligt går med briller, kan det være en smule bøvlet at skifte over til solbriller om sommeren. Det er ikke ligefrem let at smide solbrillerne over brillerne, og hvis du tager brillerne af, kan du ikke se. Det er derfor en rigtig god idé at finde nogle solbriller med styrke, så du let kan udskifte brillerne, når solen står højt på himlen. Du kan altså nyde de varme sommerdage uden for uden at have problemer, fordi du får sol i øjnene eller ikke kan se noget med dine solbriller.

Hos Haslund optik har vi et bredt udvalg af solbriller med styrke. Du kan altid besøge vores butik i Arden, hvor vores medarbejde kan hjælpe dig med at finde det perfekte par solbriller. Desuden har du mulighed for at prøve de forskellige modeller af, så du kan finde det perfekte par til dig.

Forskellige typer af solbriller med styrke

Når du skal finde nogle solbriller med styrke, kan du vælge blandt forskellige typer.

  • Solbriller med fotokromiskglas: Solbriller med fotokromiskglas fungerer på den måde, at glassets farve ændrer sig alt efter, hvor skarp solen er. Det vil sige, at når du går rundt inden for, så er glasset gennemsigtigt, som på en helt almindelig brille. Det er derfor en rigtig god løsning, hvis du er i en situation, hvor det er bøvlet at skifte mellem solbriller og briller hele tiden.
  • Solbriller med polaroidglas: Polaroidglas har den funktion, at det afviser refleksioner. Det betyder, at du kan have solbrillerne på uden at blive generet at genspejlinger fra solen. Dette er særligt nyttigt, når du er omkring vandet eller kører bil.
  • Solbriller med forskellig glasfarve: Du kan også vælge et par solbriller, hvor du kan skifte farven ud på brilleglasset. Dette betyder, at du kan vælge den farve, du finder mest behagelig, hvad end det er varme eller kølige farver.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER