Find den nyeste solbrillemode hos Haslund Optik i Arden

Når sommeren nærmer sig, er det tid til at finde et par lækre solbriller. Udover at være en god skygge mod solen, så bliver solbriller også ofte brug som en smart modegenstand til at piffe sommeroutfittet op. Der er derfor altid en hel masse nye trends inden for solbrillemode, som du bør være opmærksom på, hvis du skal finde nogle smarte solbriller.

Hos Haslund Optik har vi et bredt sortiment af solbriller, som følger den nyeste mode. Du kan altid komme ned i vores butik i Arden, hvis du vil se og afprøve vores flotte solbrillemodeller.

Solbrillemode i sommeren 2019

Der er altid skiftende trends, når det kommer til solbriller, og denne sommer er der også nogle, som vægter højere end andre. Her er nogle af de fedeste solbrilletrends i sommeren 2019.

  • Lyse farver: Denne sommer er det særligt in at have solbriller i lysere farver. Dette kan være farver som hvid, beige eller noget helt andet inden for en lysere tone.
  • Cateye: Cateye har før været en trend, men denne sommer bliver det taget et niveau videre. Nu må cateye nemlig gerne være lidt mere overdrevent, så det er endnu mere fremtrædende.