Beskyt øjnene med et par solbriller fra Haslund Optik i Arden

Når solen titter frem, er det vigtigt, at du beskytter dine øjne mod dens stråler. Solens stråler kan nemlig gøre stor skade på dine øjne, hvis de bliver udsat for dem i høj grad. Desuden er det også bare enormt irriterende at få sol i øjnene. Derfor bør du investere i et par lækre solbriller, så du kan beskytte dine øjne, når sommeren kommer. På den måde kan du nyde det dejlige sommervejr uden frygt for at skade øjnene eller opleve ubehag.

Du kan finde dine nye solbriller hos Haslund Optik, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige modeller og brands. Vores butik ligger i Arden, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi, hvis du vil prøve de forskellige solbriller. Her står der også altid en dygtig medarbejder klar, som kan svare på alle de spørgsmål, du muligvis har.

Solbriller er mere end blot skygge

Selvom solbriller er den perfekte løsning til at skygge for og beskytte øjnene, så er de meget mere end det. Solbriller er nemlig også en modetrend og kan bruges til at fuldføre dit sommeroutfit. Der findes mange forskellige solbriller, og solbrillemoden forandrer sig hvert år. Her er nogle af de modetrends inden for solbriller, som har vægtet højt i sommeren 2019.

  • Store og farverige: Store solbriller har længe været en trend inden for solbrillemode, og dette år er ikke nogen undtagelse. Ikke kun skal solbrillerne være store, men farverne må også gerne være sprudlende og unikke.
  • Unikke former: En af de tendenser, som spiller en stor hovedrolle i år, er forskellige former og smalt stel. Det kan for eksempel være former såsom cateye eller runde og rektangulære glas.
  • Lyse farver: Før i tiden har sort været stort inden for solbriller, men i år er særligt lette og lyse farver det nye.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu