Vælg blandt forskellige linsetyper hos Haslund Optik i Arden

Hvis du overvejer at skifte brillerne ud med kontaktlinser, så skal du tage stilling til, hvilken linsetype, du foretrækker. Der findes nemlig forskellige linsetyper, som hver især har deres egenskaber. Det er derfor vigtigt, at du overvejer dine muligheder, før du tager din beslutning, hvis du skal have den bedst mulige løsning til din situation.

Hos Haslund Optik hjælper vi dig gerne med at finde de rette linsetyper til dig. Vi har nogle dygtige og erfarne medarbejdere, som kan vejlede dig og hjælpe med at vurdere, hvad der passer bedst til dig.

3 forskellige linsetyper

For at vælge blandt de forskellige linsetyper, skal du selvfølgelig vide, hvad der adskiller dem fra hinanden. Her er derfor et overblik over 3 populære linsetyper.

  • 1-dagslinser: 1-dagslinser skal udskiftes hver dag, og du kan ikke sove med dem. De er en god løsning, hvis du gerne vil undgå alt for meget vedligeholdelse.
  • 14-dagslinser: Her udskiftes linserne en gang hver 14. dag, og de kan soves med, hvis nødvendigt. De kræver noget vedligeholdelse og rengøring, da du bruger det samme par i 14 dage.
  • Døgnlinser: Her bruger du de samme linser dag og nat i 30 dage.