Få hjælp til tørre øjne hos Haslund Optik i Arden

Hvis du oplever symptomer på tørre øjne, så er det en god idé at søge hjælp hos en optiker. Tørre øjne kan bringe mange ulemper med sig i hverdagen og påvirke både dit arbejds- og privatliv. Det kan nemlig resultere i, at du har mindre energi og dårligere humør, hvilket kan være en udfordring i mange situationer. Det er derfor vigtigt, at du tager det seriøst, hvis du oplever tegn på tørre øjne. Det kan også udvikle sig, hvis du ikke får gjort noget ved det i tide, og det er derfor bedre at få det tjekket før end senere.

Hos Haslund Optik har vi stor erfaring med tørre øjne, og kan derfor hjælpe dig, hvis du oplever det. Vi kan vurdere om det rent faktisk er tørre øjne, du lider af, og hvilken behandling der skal til for, at du kan komme af med det. Du kan derfor altid besøge vores butik i Arden, hvis du har den mindste mistanke.

Symptomer på tørre øjne

Det kan sommetider være svært at vurdere, om det rent faktisk er tørre øjne, du lider af, eller om du bare er træt efter en lang dag. Dette resulterer desværre ofte i, at folk bare går ud fra, at det er træthed og derfor ikke får gjort noget ved det. Derfor er der her nogle symptomer på tørre øjne, du bør være opmærksom på.

  • Du føler tørhed og svien i dine øjne
  • Dine øjne bliver røde og klør
  • Du får ømme øjne
  • Du oplever sommetider, at din syn bliver sløret
  • Du har altid sammenklistrede øjne, når du har sovet
  • Du oplever træthed i øjnene, når du har læst, kørt i bil eller siddet foran en computerskærm.