Prøv synstræning hos Haslund Optik i Arden

Synstræning er et forløb, hvor dine øjne trænes til at arbejde bedre sammen. Det er altså med til at forbedre dine øjnes samspil, så dit syn bliver udviklet og forbedret. Dine øjne styres af muskler, og ved at dyrke synstræning forbedres koordinationen af øjenmusklerne, så de har lettere ved at fokusere på et punkt gennem længere tid og kan skarphedsindstille øjet. Du udvikler derfor i sidste ende en mere effektiv og præcis synsfunktion. Synstræning er derfor et rigtig godt forløb, hvis du har problemer med dit samsyn og gerne vil se bedre i hverdagen.

Du kan altid få hjælp til synstræning hos Haslund Optik, hvor vores erfarne optikere fører dig igennem forløbet. Først undersøger vi, om du har behov for synstræning, og derefter tager vi de passende tiltag som følge. Vores butik ligger i Arden, og du er altid velkommen til at komme forbi og stille os spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Symptomer på at du har behov for synstræning

Synstræning er et effektivt forløb, som er med til at forbedre dit syn i høj grad. Det kan dog være svært selv at vurdere, hvornår behovet egentlig er der. Det er ikke alle, som overhovedet ved, hvad samsyn er, og derfor kan det naturligvis være svært selv at sige om det fungerer eller ej. Der er derfor nogle symptomer, du bør være opmærksom på, hvis du vil vide om, du har behov for synstræning.

  • Du oplever sommetider dobbeltsyn
  • Du oplever træthed ved læsning
  • Du oplever manglende koordination
  • Du oplever problemer med din motorik

Disse symptomer kan for eksempel ses, hvis du har svært ved at bedømme afstande i trafikken, læser med en hånd foran det ene øje, genlæser den samme linje flere gange eller meget andet.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING