Tjek op på synet med en synsprøve hos Haslund Optik i Arden

Rigtig mange danskere lider af dårligt syn i dag, og det er derfor vigtigt at få tjekket op på det engang i mellem, hvis du oplever udsving. Dårligt syn kan være en stor gene i hverdagen og påvirke dit humør og din energi rigtig meget. Dette kan ende med at gå ud over både dit privat- og arbejdsliv. Det er derfor meget vigtigt, at du tjekker op på synet med en synsprøve, hvis du oplever, at du ser dårligere end normalt.

Du kan altid få hjælp til at få lavet en synsprøve hos Haslund Optik. Vi har nogle dygtige og professionelle optikere, som hjælper dig trygt og godt igennem processen. Vores butik ligger i Arden, hvor du altid er velkommen til at komme forbi, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille tid til en synsprøve.

 

Symptomer som er tegn på, at du trænger til en synsprøve

Det kan være svært selv at vurdere, hvornår du egentlig trænger til en synsprøve. Selvfølgelig er det åbenlyst, hvis du har meget svært ved at se, men ofte er det bedre at få lavet synsprøven inden, det når så langt. Der er derfor nogle symptomer, du bør være opmærksom på, som kan indikere, at du trænger til at få tjekket op på synet.

  • Hvis du oplever hyppig og vedvarende hovedpine, kan det ofte være et tegn på, at du anstrenger dine øjne meget. Dette er derfor en god grund til at bestille en synsprøve.
  • Hvis du få røde øjne, kan det være et tegn på, at du overanstrenger dine øjne. Det kan dog også skyldes en infektion eller øjensygdom, og derfor er der endnu større grund til, at du bør opsøge en optiker.

Hvis du oplever, at du har behov for mere lys end normalt, når du læser, kan det være tegn på langsynethed, og du bør derfor bestille en synsprøve.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.