Find din stil med hjælp fra Haslund Optik i Arden

Hvis du skal begynde at gå med briller, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige stil til dig. Briller behøver nemlig ikke være en udfordring, når det kommer til at se stilet og flot ud. Derimod kan et par lækre briller faktisk fungere som en flot tilføjelse til dit outfit, som sætter det sidste præg. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvilke briller der ser godt ud på dig, og som du føler dig godt tilpas i. På den måde skal du aldrig bekymre dig om, hvorvidt du ser fjollet ud med briller.

Hos Haslund Optik er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad din stil er. Det kan være svært selv at vide, hvad du skal kigge efter, hvis du aldrig har gået med briller før. Derfor har vi altid nogle dygtige medarbejdere i vores butik i Arden, som har stor erfaring på brillemode og kan hjælpe dig med at finde den perfekte brille til netop dit ansigt og din stil.

Find din stil ved at kigge på din ansigtsform

Der er nogle parametre, som spiller ind, når du skal vælge en flot brille. Både formen og farven har stor betydning for udseendet af brillen. Her skal du blot vælge det, som passer bedst til dit ansigt. Du kan for eksempel finde en brilleform, som passer perfekt til dig ved at tage udgangspunkt i din ansigtsform.

  • Ovalt: Hvis du har en oval ansigtsform, så kan du faktisk bære de fleste brilleforme. Dette gør det let for dig at finde en form, som passer til dig.
  • Rundt: Med et rundere ansigt er det en god idé at finde et par briller med lidt højde på. Her er et cateye en rigtig god løsning.
  • Firkantet: Har du et firkantet ansigt, skal du søge væk fra kantede briller og finde nogle med en smule runding, som kan blødne dine ansigtstræk en smule.

DOWNLOAD STIL GUIDE