Find dine danske designer briller hos Haslund Optik i Arden

Hvis du går lidt op i mode og stil, kan det være, at dine nye briller skal være af dansk design. Danske designer briller er særdeles populære, fordi de er kendte for at være både smarte og funktionelle. Der følger altid en lækker kvalitet med, hvilket er enormt vigtigt, hvis du skal finde et par gode og holdbare briller, som både er flotte og behagelige at gå med. Køber du et par billige briller af ringe kvalitet ender det som regel med, at de skal udskiftes kort efter alligevel. Det er derfor en stor fordel at undersøge dansk design, når du er på udkig efter briller.

Hos Haslund Optik har vi et bredt sortiment af briller fra danske designere. Du kan se det store udvalg nede i vores fysiske butik i Arden, hvor du også har mulighed for at prøve dem på. På den måde kan du være sikker på, at du ender med at gå hjem med de helt rigtige briller.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Mange danske designer briller

Du kan som sagt finde en bred variation af briller fra danske brands i Haslund Optik, og vi er meget stolte af dem, vi har samarbejde med. Her er nogle af de danske brands, vi er stolte over at præsentere i vores butik.

  • Fleye: Fleye er et dansk brand, som vægter den skandinaviske stil meget højt. De tager udgangspunkt i skandinavisk lethed og enkelthed, når de designer deres briller. Derudover skaber de unikke detaljer ved hvert enkelt brilledesign, som adskiller dem fra andre.
  • Thomsen Eyewear: Thomsen Eyewear er et dansk brand, som designer briller med fokus på både nyere modetrends og det klassiske. De skaber altså en brille, som stilmæssigt indeholder det bedste fra nyere og ældre tid.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk