Find det perfekte brillestel hos Haslund Optik i Arden

Hvis du har brug for et par nye briller, så er det en god idé at overveje, hvilket stel de skal have. Brillestellet har nemlig stor betydning for både udseendet og komforten af brillen. Du kan få en lang række af forskellige modeller, så det handler om at finde en, som du synes er pæn og sidder godt på dit ansigt. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas.

Du kan få hjælp til at finde det rette brillestel til dine briller hos Haslund Optik. Vi har en fysisk butik i Arden, hvor du altid er velkommen til at komme forbi på besøg. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig og give dig den vejledning, du har brug for. Du kan også få lov til at prøve de forskellige brillemodeller, så du kan finde det par, som passer bedst til dig.

Vælg den rette farve til dit brillestel

Når du skal vurdere, hvilket brillestel dine briller skal have, betyder udseendet meget. Det skal nemlig være nogle briller, du selv synes er flotte. Her har farven rigtig meget at skulle have sagt, og du kan blandt andet vælge den rette farve ud fra din egen hudtone.

  • Lys hudtone: Hvis du har en lysere hud, så er det en god idé at bruge naturlige og neutrale farver. Det kan for eksempel være en let brunlig farve. Sort eller andre stærke farver kan fremstå en smule skarpt til din hudfarve.
  • Mørkere hudtone: Hvis du har en mørk glød i huden, er sort og metal nogle rigtig gode farver. De skaber en god kontrast til din hudtone, uden at det bliver for voldsomt.
  • Helt mørk hud: Hvis din hud er helt mørk, så er det en god idé med farverige pasteller og andre unikke farver. En naturlig brun farve er ikke en god idé, da den kan blende en smule ud i huden.