Find det rette brilleglas hos Haslund Optik i Arden

Hvis du skal have nye briller, så er det vigtigt, at du vælger det rette brilleglas. Der er forskel på brilleglas, og du skal finde et, som passer til dine synsproblemer. Hvis du vælger det forkerte brilleglas, kan det blive en stor chikane i hverdagen og gå ud over dit syn. Det er derfor noget, du bør overveje, når du skal købe briller.

Hos Haslund Optik kan vi altid hjælpe dig med at finde det brilleglas, som passer bedst til din situation. Du kan blot besøge vores butik i Arden, hvor der altid er en dygtig medarbejder, som kan vejlede dig.

Forskellige typer af brilleglas

Når du skal vælge det rette brilleglas, er det selvfølgelig essentielt, at du ved, hvad forskellen er på de forskellige. Der er ofte tale om to generelle typer af brilleglas.

  • Enkeltstyrkeglas: Ved enkeltstyrkeglas har brillen kun en styrke, hvilket passer godt til dig, hvis du udelukkende lider af enten langsynethed eller nærsynethed.
  • Flerstyrkeglas: Flerstyrkeglas fungerer på den måde, at brilleglasset har flere styrker. Dette kan fås både med og uden glidende overgang, og det er en perfekt løsning, hvis du både har problemer med at se langt væk og tæt på.