Køb dine nye briller hos Haslund Optik i Arden

Hvis du oplever problemer med synet, kan det være, at du skal have fat i et par nye briller. Det kan være en stor udfordring i hverdagen, hvis dit syn ikke fungerer optimalt, og derfor er du nødt til at få det tjekket, så du ved om, du har brug for lidt hjælp til at se. Et par briller kan gøre en stor forskel i både dit arbejds- og fritidsliv, hvis du har døjet med dårligt syn. Der er heller ingen grund til, at du bekymrer dig om, hvorvidt det ser pænt ud eller ej, da du sagtens kan få nogle flotte briller, som klæder netop din ansigtsform. Det er altså en rigtig god løsning, hvis dit syn er blevet ringere og skal have en hjælpende hånd.

Hos Haslund Optik hjælper vi dig gerne med at finde de helt rette briller til dig. Du kan altid besøge vores fysiske butik i Arden, hvor du kan se og prøve de forskellige brillemodeller, vi har. På den måde kan du være helt sikker på, at du vælger det rigtige par til dig.

Find briller til din ansigtsform

Hvis du er i tvivl om, hvilke briller der sidder pænt på dig, så er der nogle ting, du kan være opmærksom på. Det er for eksempel vigtigt at finde en brille form, som passer til din ansigtsform. Her kan du se, hvilke brillemodeller, der passer til forskellige ansigtsforme.

  • Firkantet ansigt: Her er det oplagt med et par briller, som har et blødere omrids og ikke bliver firkantet.
  • Rundt ansigt: Her bør du gå efter et par briller med lidt højde på; eventuelt cateye. Det er en god idé at undgå både helt runde og helt firkantede briller.
  • Ovalt ansigt: Her er du heldig, da de fleste brilleformer og modeller passer til din ansigtsform. Gå efter noget, som flugter med dine kindben.