Haslund Optik

Din lokale optiker i Arden

Haslund optik er en lokal og personlig optikerforretning med individuelle løsninger for alle. Haslund Optik er etableret som selvstændig optikerforretning, for at kunne give kunderne den bedste service og den personlige oplevelse.

Haslund Optik ligger tæt på togstation og parkeringsforholdene er gode. Her er også adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Haslund Optik blev grundlagt i 2016 og valget faldt på Arden, da byen manglede en optikerforretning. Desuden er indehaver og uddannet optometrist Johnny Haslund Madsen lokalt boende i Arden med kæreste og børn. Hos Haslund Optik vil jeg nemlig gerne være en aktiv del af bylivet, hvor jeg selv har hjemme.

Velkommen ind!

I min hyggelige butik bliver du mødt af samme ansigt hver gang. Optik er en tillidssag, og derfor er det rart at blive mødt af en optiker, der kender dig. Jeg finder individuelle løsninger, der er tilpasset dine behov, og giver mig god tid til at finde den rigtige løsning.

Nogle gange er et godt råd den bedste løsning, og hos Haslund Optik er en synsprøve ikke lig med at man skal købe nye briller. Her får du som kunde en ærlig vurdering ud fra dine behov og ønsker.

Glade kunder er grundlaget for en god forretning

Jeg ved at en god forretning bygger på glade kunder. Derfor går jeg langt for at give dig en god service, og jeg ser ros fra mine kunder som den bedste udmærkelse.

 

Jeg har konkurrencedygtige priser på kvalitetsglas, stel og alle typer af kontaktlinser, fordi jeg er medlem af en indkøbsforening. Det er nu stadig mig, der bestemmer hvilke mærker og modeller, der findes i butikken, så jeg kan tilpasse mig til dine behov. Jeg lægger vægt på kvalitet, og hos mig kan du finde alle kendte mærkevarer, der lever op til alle krav om en god brille. Du får også en gratis brilleforsikring oven i dit køb.

Selvom priserne er skarpe, kan briller alligevel være en stor udskrivning. Derfor giver jeg mulighed for afbetaling uden renter og gebyrer. Alle skal have råd til et godt syn.

Jeg glæder mig til at se dig i butikken!

Velkommen ind hos Haslund Optik – din lokale optiker!